Als dit de toekomst is van de Nederlandse muziek, hoef ik voorlopig niet te emigreren.
< Vorige    Volgende >

26 april 2019

NIEUWS

De Chinese Nachtegaal

In het seizoen 2018-2019 speelt het Arte Duo haar familievoorstelling "De Chinese Nachtegaal" in de theaters. Tevens is deze voorstelling geschikt als educatieve voorstelling. Geïnteresseerd? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Arte Duo bij Opium op 4

Op 2 maart zijn we live te gast bij het radioprogramma 'Opium op 4' op Radio 4, samen met sopraan Henriette Feith.

 

Arte Duo & Friends

Het Arte Duo programmeert onder de noemer 'Arte Duo & Friends' bijzondere programma's met o.a. violiste Merel Vercammen en sopraan Henriette Feith!

 

Mooie reacties na ons concert in Eindhoven

‘Bijzondere combinatie en virtuoos spel.’

‘Het was weer een verrassend programma: we hebben genoten van deze muziek die we niet zo vaak horen! Zoals elke keer twee fantastische muzikanten die een concert van Stratumseind Klassiek zo bijzonder maken.’

 

Arte Duo 15 jaar!

In 2016 vieren wij dat we alweer 15 jaar samen spelen! Houd onze site in de gaten voor onze jubileumplannen.

 

Arte Duo 'bijzonder fraai'.

Op 15 mei verscheen er weer een mooie recensie over onze nieuwste cd 'Salut d'Amour'. “Aubrey Snell en Lineke Lever laten op ‘Salut d’Amour’een nieuwe kleur horen, een nieuwe muzikale glans die door de ongebruikelijke sax/piano-combinatie voortdurend melancholie verruilt voor euforie. […] Deze beide musici vullen elkaar prachtig aan en vertolken intens de 19de eeuwse uitvoeringspraktijk.”

 

18 januari live op radio 4 vanuit Spiegelzaal

Op zondag 18 januari jl. waren we te gast in het programma 'Spiegelzaal'. Het was live op radio 4 te horen vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam. We speelden muziek van Rachmaninoff en Schubert. U kunt het terugluisteren via deze link.

 

4 sterren voor onze cd in Nederlands Dagblad

Op 2 januari stond er een recensie over onze nieuwste cd in het Nederlands Dagblad. Uit die recensie: 'Aubrey Snell weet voor deze romantische muziek de juiste toon te treffen en Lineke Lever doet wat van haar verwacht wordt. Ze begeleidt, maar doet net een beetje meer. Samen leveren ze zo een prachtige cd af.' De hele recensie leest u op de pagina 'Recensies'.

 

Onze cd bij Licht op 4, Radio 4

Op 29 oktober draaide presentator Hans van den Boom de 'Pavane' van Fauré van onze nieuwe cd 'Salut d'Amour' tijdens het programma Licht op 4 op Radio 4. U kunt het terugluisteren via deze link. Het fragment hoort u na 15 minuten.

 

Live te gast bij Opium op 4, Radio4

Op 9 oktober waren we live te gast bij Opium op 4 op Radio 4. We vertelden daar over onze nieuwe cd 'Salut d'Amour' die in oktober is uitgekomen. Daarnaast traden we drie keer in het programma op met werken van Schubert, Schumann en Fauré. Het programma is terug te beluisteren via de website van Opium.